Over ons

Uw consultant ing. Rob Ziere CISSP CISM is oprichter en eigenaar van Right Level Cybersecurity & Continuity.

Rob was van 2008 tot 2013 de CISO van KPN Zakelijke Markt, en hij beschikt over ruim 20 jaar ervaring met het implementeren van oplossingen voor Informatiebeveiliging en Business Continuity aan de hand van de bekende internationale standaarden ISO 27001 en ISO 22301 (voorheen BS 25999).

Na de ingeniersopleidingen voor Electrotechniek (Technische Hogeschool Rotterdam) en Bedrijfskunde (Technische Hogeschool Eindhoven) werkte Rob bijna 15 jaar voor Philips en later ruim 25 jaar voor KPN.

Rob beschikt over de certificaten Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Information Security Manager (CISM) en Privacy Data Practitioner (PDP). Daarnaast is hij geaccrediteerd Lead Auditor voor ISO 27001 en heeft hij de certificaten voor ISO 22301 en ISO 9001 Lead Auditor en ITIL v3 Foundation.

Right Level werkt samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde associates en beschikt via goede contacten met een aantal grotere opdrachtgevers over een netwerk van honderden security specialisten.

Deze opleidingen, certificaten en samenwerkingen vormen uw garantie voor een degelijk advies en deskundige begeleiding bij de implementatie van een adequate beveiliging in uw organisatie.

We passen de inzet van deze standaarden aan op de huidige en toekomstige situatie in uw bedrijf.

En zo kunt ook u straks zeggen: mijn Informatie Beveiliging en IT beheer zijn ‘on the Right Level’!